Τέλεια Υπερσοκολατένια Cookies


Υλικά

270γρ. αλεύρι
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
220γρ. μαργαρίνη
100γρ. ζάχαρη
150γρ. μαύρη ζάχαρη
1/4κ.γ. αλάτι
100γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
100γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
80γρ.  φουντούκια ή άλλους ξηρούς καρπούς
1 αυγό + 1 κρόκο
2 βανίλιες

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη μισή ποσότητα της μαργαρίνης σε ένα τηγάνι και την αφήνουμε λίγο να μυρίσει. Ενώνουμε με την υπόλοιπη μαργαρίνη και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα για να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τις βανίλιες, το αλάτι, το αλεύρι και τη σόδα κοσκινισμένα. Τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε τη ζύμη. Πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπισκοτάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί, στο οποίο έχουμε απλώσει λαδόκολλα, σε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν στο ψήσιμο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ δεν ξέρω να μαγειρεύω, αλλά τα έχω φάει και είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή